Over ons

Hallo, wij zijn Uitgeverij Talenland. Bij ons kunt u terecht voor studieboeken Spaans (ELE), Frans (FLE), Italiaans (ILS), Engels (ING) en Duits (DAF). We bestaan nu een aantal jaren. Wij werken nauw samen met onze partnerbedrijven; Editorial Difusión, Editions Maison des Langues en Edizioni Casa delle Lingue. Naast de distributie van de boeken van deze partners ontwikkelen wij ook lesmateriaal speciaal voor de Nederlandse leerling.

Wij bieden kwalitatief hoogstaande materialen voor talencursussen op elk niveau; basisonderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs en volwassenenonderwijs, van beginners tot C1!

Onze missie is om ervoor te zorgen dat taalbarrières geen obstakels vormen voor zowel persoonlijke als zakelijke communicatie. Door het verstrekken van de beste en meest innovatieve materialen voor taalonderwijs willen wij deze barrière laten verdwijnen.

Onze materialen zijn het resultaat van de combinatie van onze drie basisprincipes:

  • Innovatie en onderzoek; het combineren van didactische ontwikkelingen met nieuwe technologieën
  • Kwaliteit en design; hiermee wordt rekening gehouden bij het ontwerpen en ontwikkelen van al onze publicaties
  • Werk en passie; wij investeren veel tijd en energie in alles wat we doen

We zijn van mening dat ons werk zinloos is zonder het werk van leraren, vandaar dat wij u met onze materialen willen ondersteunen.  Wij organiseren nascholingsbijeenkomsten, webinars en studiedagen, om u te helpen op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van taalonderwijs. Bent u een taaldocent en heeft u een vraag, suggestie of een opmerking over onze materialen? Wilt u graag met ons samenwerken of een studiedag bijwonen? Dan horen wij dit graag  via de mail, LinkedIn of Facebook.  U kunt ons natuurlijk ook even bellen. We organiseren cursussen, presentaties en studiedagen in Nederland en Vlaanderen en we komen graag bij u langs voor een presentatie op maat.

Altijd vernieuwend, in samenspraak met docenten en gebaseerd op didactische innovaties. Uitgeverij Talenland staat dan ook voor passie & expertise!