Onze inzet voor het milieu!

Omdat we ons bewust zijn van de slechte situatie op het gebied van het milieu en klimaat, hebben we besloten als Talenland-team actie te ondernemen en bij te dragen aan de opbouw van een duurzamere wereld.

Al onze boeken zijn nu gedrukt op Forest Stewardship Council (FSC) gecertificeerd papier, een milieukeurmerk dat garandeert dat de productie van hout of een op hout gebaseerd product voldoet aan de procedures voor duurzaam bosbeheer.

Geen plastic meer! De materialen die we gebruiken voor het verpakken van onze mailings zijn milieuvriendelijk, ze zijn volledig geschikt om compost van te maken.

We maken een natuurbewuste keuze bij het gebruik van materialen die worden gebruikt voor onze promotionele artikelen. Onze tassen worden bijvoorbeeld niet meer gemaakt van plastic, maar zijn nu van stof!

Onze nieuwe pennen zijn gemaakt van bamboe en voldoen aan de REACH-verordening: de Europese verordening (nr. 1907/2006) die de productie en het gebruik van chemicaliën in de Europese industrie controleert,

En natuurlijk maken we de gebruikers van ons studiemateriaal bewust van het milieu door de thema’s die hiermee te maken hebben toe te voegen aan onze studieboeken!