Nascholingen

 

Nascholingen Talenlanda

Studiedagen

Uitgeverij Talenland organiseert ook in 2020 weer verschillende studiedagen, ronde tafelbijeenkomsten, boekpresentaties en… een nieuwe Encuentro Práctico! Je bent van harte welkom. Vanaf 2017 organiseren wij al studiedagen Frans, Spaans en Italiaans in Amsterdam, Brussel, Antwerpen, Den Haag en Eindhoven. Natuurlijk zijn we ook aanwezig op verschillende beurzen en congressen in Nederland en Vlaanderen, zoals de Landelijke Studiedag van Levende Talen, en het Congres Vreemde-Talendidactiek. Ook in 2020 zullen wij weer op verschillende congressen en beurzen aanwezig zijn.

Kunt u niet aanwezig zijn op één van deze evenementen? Geen probleem! Schrijf u dan in voor één van onze Webinars , of maak een afspraak voor een presentatie op maat.

Webinars (online nascholing)

Een Webinar is een ideale manier om uw kennis over een thema uit te breiden. Bovendien is het erg eenvoudig hieraan mee te doen omdat u inlogt via internet. Kunt u een Webinar niet bijwonen? Dan kunt u de sessie achteraf terugkijken op onze online platforms (Campus Difusión voor Spaans, Espace Virtuel voor Frans en de website van Casa delle lingue voor Italiaans ) of via het aanbod onderaan op deze pagina.

We organiseren Webinars in het Nederlands, Duits, Engels, Spaans, Frans en Italiaans, over uiteenlopende onderwerpen van het talenonderwijs.

Wilt u op de hoogte blijven van onze nascholingsactiviteiten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

 • Webinar Duits: Digitool für DaF op 20 april 2020 om 15:00 uur door Eveline Kester  – presentatie, chat en video
 • Webinar Engels: Flipping the task op 23 april 2020 om 15:00 uur door Paul van der Maaden – presentatie, chat en video
 • Webinar voor alle talen: Taaltaak in de maak! op 29-05-2020 door Eveline Kester – presentatie, chat , padlet 1 en 2 en video   
 • Webinar voor alle talen: Teach. Task. Test. Repeat? op 18-09-2020 door Paulien Lammers  –  Video   
 • Webinar voor alle talen: Minder is meer! doeltaal vanaf dag 1 op 6-11-2020 door Karin Foidl – presentatie , chat en video 
 • USER EXPERIENCE Frans: Waarom is lesgeven met À plus! zo leuk en effectief? op 13-12-2020 door Mathijs Zuidemapresentatie en video.  
 • USER EXPERIENCE Duits: Fantastisch om online en interactief te werken op 15-01-2021 door Sabine Bertuchpresentatie en video.  
 • Webinar Engels: Bloggers: Authentic texts and tasks for the 21st century op 12-02-2021, door Sam Lanchbury – presentatie en video
 • webinar Frans: Entre Nous is inzetbaar bij Universiteiten en Talenscholen op 23-04-2021, door Jessika Vezian, presentatie en video
 • Webinar voor alle talen: Van digitale speurtocht tot escaperoom! op 28-05-2021, door Eveline Kester, presentatie en video.
 • Webinar Duits: Wer spricht wie? Praxisnahe Sprechübungen nach dem neuen cv.nu op 5-11-2021, door Kirsten Wächter, presentatie, video en beoordelingsmatrix.
 • Webinar voor alle talen: Om te doen wat je wil, moet je weten wat je doet op 14-01-2022, door Carole Westerkamp, presentatie en video.