Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ronde tafel – Spaans in België

5 september , 2016 @ 15:00 - 17:00

Op maandag 5 september organiseren wij in Leuven een ronde tafel voor docenten Spaans in België. De middag is bestemd voor docenten op alle niveaus; van basisonderwijs tot volwassenenonderwijs.

We beginnen met een korte introductie van professor Kris Buyse (KU Leuven) over ontwikkelingen in de didactiek vreemde talen. Daarna geeft Sergio Troitiño van uitgeverij Difusión een toelichting op de achtergronden van Difusións methodes. Maarten de Jong van Uitgeverij Talenland spreekt u vervolgens graag over wat er gewenst is om de uitgaven goed aan te laten sluiten op het onderwijs Spaans in Vlaanderen.

Er is natuurlijk ook gelegenheid om de boeken van Talenland/Difusión door te nemen, bijvoorbeeld het onlangs verschenen Bitácora 1 nueva edición, en het Werkboek voor grammatica en woordenschat, met contrastieve oefeningen voor Nederlandstaligen bij Aula internacional 1 (nueva edición). Daarnaast zijn ook de series Gente hoy, Gente joven, de grammatica’s van Difusión en de DELE-oefenboeken in te zien.

Deelname is gratis. Inschrijven kan door hier te klikken (link naar externe site).

Wij hopen u begin september te zien in Leuven!

Gegevens

Datum:
5 september , 2016
Tijd:
15:00 - 17:00
Site:
https://talenland2016leuven.eventbrite.nl

Locatie

KU Leuven
Blijde Inkomststraat 21
Leuven, 3000 België
+ Google Maps