Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kompas, het digitale hulpmiddel voor jouw taallessen!

31 maart , 2023 @ 14:00 - 14:45

Gratis

Vanaf komend schooljaar biedt Uitgeverij Talenland wij al haar boeken voor het voortgezet onderwijs aan in het digitale platform Kompas. Wil jij weten wat Kompas te bieden heeft? Schrijf je dan in voor deze gratis webinar.

Hierin geeft Suzanne Keller een introductie van deze online omgeving aan de hand van de Franse methode À Plus! Ze zal de rustige vormgeving van het digitale boek laten zien aan de hand van de verschillende hoofdstukken en overige onderdelen. Hiernaast gaat ze ook in op de handige hulpmiddelen die het platform te bieden heeft voor de leerling én de docent zoals bijvoorbeeld de directe nakijkfunctie voor de leerling, de voorleesmogelijkheid van de opdrachten, de optie voor de docent om individuele feedback te geven, het handige resultatenoverzicht en nog veel meer.

SPREKER:  Suzanne Keller

Suzanne Keller is sinds 2018 werkzaam als educatief adviseur bij Uitgeverij Talenland. Hiervoor heeft zij als docent Spaans gewerkt in zowel het voortgezet als volwassenenonderwijs. Doordat zij in Frankrijk en in Spanje gewoond heeft, spreekt zij beide talen vloeiend en beheerst ze daarnaast ook de Duitse en Engelse taal.

 

INSCHRIJVEN

Organisator

Uitgeverij Talenland