Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Congres ‘Vreemde-Talendidactiek’

19 oktober , 2017

congres vreemde talendidactiek 2017 hasselt

Het congres vindt plaats op donderdag 19 oktober 2017.

Een plenaire zitting met als gerenommeerde spreker Prof. dr. Tessa Kieboom begint de dag. Zij behandelt het thema “hoogbegaafdheid bij jongeren”, onderwerp dat allen die betrokken zijn bij onderwijs ongetwijfeld beroert. Een prima start, die stof tot nadenken zal opleveren en de gesprekken zal animeren.

De ateliers en presentaties starten om 09:30. Ieder atelier/presentatie heeft een label gekregen. Zo is onmiddellijk duidelijk over welk soort activiteit het gaat: interactie, lezing, workshop, participatie, gesprek…

Nieuw zijn het «Café des profs» en de «Zangsessie met Karo». Het eerste initiatief wil de kans bieden voor een gesprek met collega’s over actuele thema’s: Frans in het beroepsonderwijs, de leerkracht van de 21ste eeuw, inclusie en M-decreet. Het tweede nodigt uit om naar hartenlust het Frans chanson te (her)ontdekken via reële participatie.

Voor meer informatie over het programma of om je in te schrijven klik je hier.

Uitgeverij Talenland zal aanwezig zijn op dit congres met een stand en een selectie van onze catalogus. Graag nodigen wij je uit om een kijkje te komen nemen.

Locatie

Universiteit Hasselt – Campus Diepenbeek
Agoralaan - Gebouw D - B63
Diepenbeek, 3500 België
+ Google Maps
Geef een reactie